Kratek čas pečenja - na vroči podlagi na obeh straneh skupaj največ 3 minute. Da ostane meso mehko in se ne zapeče preveč. Če se preveč zapeče, riba izgubi svojo teksturo, sama pleskavica pa bo postala zelo slana na okus. [Preberi več]
Kratek čas pečenja - na vroči podlagi na obeh straneh skupaj največ 3 minute. Da ostane meso mehko in se ne zapeče preveč. Če se preveč zapeče, riba izgubi svojo teksturo, sama pleskavica pa bo postala zelo slana na okus. [Preberi več]
Kratek čas pečenja - na vroči podlagi na obeh straneh skupaj največ 3 minute. Da ostane meso mehko in se ne zapeče preveč. Če se preveč zapeče, riba izgubi svojo teksturo. [Preberi več]
File narežemo na tanke rezine, ga začinimo, povaljamo v koruzni moki ter ocvremo v vročem olju. [Preberi več]
Fileje začinimo z zelišči. Krompir olupimo, narežemo na kose, ga skuhamo do srednje trdote v slanem kropu in ga odcedimo. [Preberi več]