Avtohtono, iz domačega okolja

Najbolj okusna in zdrava je sveža, lokalno pridelana hrana. Zato si pri Narociribe.si prizadevamo zagotoviti dostavo lokalno pridelanih, avtohtonih, prestižnih vrst rib. In to v le 24 urah od ulova ter ob več kot sprejemljivih cenah.

Naša vizija je, da vam brez posrednikov nudimo nadstandardne in sveže ribe. Vaše zaupanje v našo vizijo si želimo pridobiti tudi s preverljivo kvaliteto in izvorom naših rib ter dejstva, da je dostavljena riba vedno sveža.

Preveri ponudbo

Lastna tehnologija, priznana v svetu

Določene vrste rib je izredno težko gojiti. V podjetju G2O, ki je lastnik blagovne znamke Narociribe.si, pozornost temu posvečamo že 40 let.

Uspeli smo razviti lastno tehnologijo za vzrejo rib v nadstandardnih pogojih, ki je vse bolj priznana tudi v tujini, kamor jo vse več izvažamo.

Več o projektu

Sodobna ribogojnica

S sodobno družinsko ribogojnico s 40 letno tradicijo želimo v podjetju G2O preko naše blagovne znamke Narociribe.si omogočiti vam, našim kupcem, dostavo svežih rib na dom v 24 urah brez posrednikov.

Z izogibanjem posrednikom dosegamo najvišje standarde v zagotavljanju kontrole kvalitete, svežine in storitve v celotnem vzrejnem in prodajnem ciklu.

Zavzemamo se za ribam prijazno vzrejo, ki edina zares vodi do nadstandardno kvalitetnih rib. Naš odjem vode za vzrejo postrvi znaša le 5 % odvzema vode konvencionalnih postrvogojnic, s čimer prispevamo k zniževanju obremenjevanja okolja v celotni panogi.

Več o ribogojnici
Meni00,00 €
Vrh